Dierenportretten in opdracht

Dierenportretten in opdracht

 
Handgetekende dierenportretten in zwart-wit

Als professioneel dierenportrettist heb ik me, als één van de weinigen, gespecialiseerd in het tekenen van dierenportretten in zwart-wit. Ik heb voor deze minder commerciële richting gekozen omdat ik houd van de sfeer en de mogelijkheden van grijstinten. Het is ook extra leuk om dieren in opdracht te tekenen voor mensen die oog hebben voor de kracht van zwart-wit en die, net als ik, kiezen voor wat ze zelf het mooiste vinden.

In een zwart-wit portret worden kleuren “vertaald” naar de juiste vormen, texturen en contrasten. Het doel is niet om een exacte zwart-wit kopie van een foto te maken, maar een verbeterde versie ervan. En omdat er geen afleiding is door kleur, gaat alle aandacht direct naar de expressie van het dier.

Met een dierenportret in zwart-wit heb je een tijdloos aandenken aan je huisdier.

Hou jij ook van zwart-wit en wil je een getekend portret van je hond, kat of paard laten maken? Wat ik nodig heb is één of meer duidelijke foto‘s, waar de ogen van het dier mooi op staan. Om een idee te krijgen van de mogelijkheden kun je voorbeelden bekijken in de portfolio.

Vaak wordt me gevraagd om een tekening te maken van een dier dat overleden is. Ook als je minder goede foto’s hebt wil ik graag proberen of ik toch een mooi aandenken voor je kan maken. Meer informatie daarover lees je bij Aandenken aan een overleden dier.

Voor overleg, of als je meer informatie wilt, kun je uiteraard contact met me opnemen:

Dyenne Nouwen

Tel: 06-14502091
E-mail: info@dyenne.nl