Dierenportretten in opdracht

Dierenportretten in opdracht

 
Handgetekende dierenportretten in zwart-wit (van foto)

Als professioneel dierenportrettist heb ik me gespecialiseerd in wat ik het allerliefste doe: het tekenen van dieren in zwart-wit. Ik houd erg van de sfeer en mogelijkheden van grijstinten. Na al die jaren voelt het nog steeds een beetje als toveren om met een potlood een dier op papier te laten verschijnen.

In een zwart-wit portret worden kleuren “vertaald” naar de juiste vormen, texturen en contrasten. Ik teken dus geen exacte zwart-wit kopie van een foto, maar een verbeterde versie ervan. En omdat er geen afleiding is door kleur, gaat alle aandacht direct naar de expresssie van het dier.

Tafereeltje met Muis en Tom, samengesteld uit 7 foto’s – 25 x 35 cm 

Vind je mijn werk mooi en wil jij ook een dierenportret door mij laten tekenen? Wat ik nodig heb is één of meer duidelijke foto‘s, waar de ogen van het dier mooi op staan.

Voorbeelden van de mogelijkheden staan in de portfolio:

Portfolio

Als je een portret van je huisdier laat tekenen terwijl het nog leeft weet je zeker dat je een mooi aandenken hebt. Maar ook als het dier overleden is wil ik graag kijken of ik iets voor je kan doen. Voor overleg, of als je meer informatie wilt, kun je uiteraard contact met me opnemen:

Dyenne Nouwen

Tel: 06-14502091
E-mail: info@dyenne.nl