Aandenken huisdier

Aandenken aan een overleden dier

 
Is je huisdier overleden en heb je geen mooie foto’s of zijn de foto’s van matige kwaliteit? Dan wil ik graag proberen of ik met de beschikbare foto’s een tekening kan maken, zodat je toch een mooi aandenken aan je dier hebt.


Een voorbeeld

Op het voorbeeld hieronder zie je een foto (uit een fotolijstje) met een kopje van een paar centimeter groot, waarvan het gelukt is om een tekening van 18 x 24 cm te maken. Het fotootje was gelukkig scherp, waardoor ik het kon scannen en vergroten.

Als de fotokwaliteit lager is, zal de gedetailleerdheid van de tekening ook minder zijn dan van een “gewoon” dierenportret. Je kunt dan een wat kleiner formaat tekening kiezen of ik kan aangepaste tekenmaterialen gebruiken.


De mogelijkheden

Het formaat, de gedetailleerdheid en de compositie van de tekening zijn afhankelijk van de kwaliteit van de referentiefoto. Ik adviseer je graag wat de beste keuzes zijn voor een zo mooi mogelijk resultaat. Bij een aandenken kan de naam van je dier op de tekening gezet worden, samen met een pootje of korte tekst.


De prijzen

De prijzen zijn hetzelfde als voor de gewone dierenportretten. Je betaalt dus niet extra als ik meer tijd voor je tekening nodig heb.


Bestelwijze

De mooiste foto(’s) die je hebt kun je aanleveren via de pagina Contact / bestelinformatie.
Ik zal ze bekijken en laat je daarna weten wat de mogelijkheden zijn.