Contact / Bestelinformatie

Contact / Bestelinformatie

 
Wil je mijn werk in het echt zien, wil je je dier door mij laten fotograferen of heb je een vraag? Bel, app of mail me dan even. Als je wilt weten of je foto’s geschikt zijn kun je ze ook altijd eerst even vrijblijvend laten zien.

Dyenne Nouwen
Dulderstraat 23
4751 WH Oud Gastel

Tel. 06-14502091
E-mail: info@dyenne.nl


Bestelinformatie

 
1. Foto’s aanleveren voor een tekening

Als je zelf duidelijke foto’s van je dier hebt kun je die mailen naar info@dyenne.nl.

Foto’s versturen kan ook via WeTransfer (Email naar info@dyenne.nl) of met het contactformulier onderaan deze pagina. Geef bij meerdere foto’s a.u.b. je voorkeursfoto aan.

Vermeld bij de foto’s:

  • Het formaat van de tekening en hoe je het dier getekend wilt hebben.
  • Informatie over het dier (naam, leeftijd, bijzonderheden).
  • Je naam en (verzend)adres.

Ik bekijk je foto(‘s) om te zien of ik de tekening kan maken zoals je aangegeven hebt. Eventueel bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Aan de hand daarvan ontvang je een e-mail met de totaalprijs van de tekening, de verzendkosten en de gegevens voor de aanbetaling.


2. De opdracht plaatsen

Om zeker te weten dat een opdracht serieus is vraag ik een aanbetaling van 20%. Je opdracht is geplaatst op het moment dat de aanbetaling bij mij is bijgeschreven.


3. Als de tekening af is

Als de tekening (bijna) af is ontvang je een foto. Je kunt nu een passe-partoutkleur uitkiezen en aangeven of je nog iets wilt laten aanpassen. Pas als de tekening naar wens is betaal je het resterende bedrag, waarna hij wordt verzonden. Een tekening groter dan 30 x 40 cm wordt bij voorkeur opgehaald of (tegen vergoeding) thuisbezorgd.

Tevredenheidsgarantie: Ik vind het belangrijk dat je 100% tevreden bent met het resultaat. Daarom hoef je het portret niet te nemen als het niet geworden is zoals je hoopte.


 
Wacht a.u.b. met het verlaten van de pagina tot het formulier volledig is geupload en verzonden. Bij grote fotobestanden kan dit even duren. Er volgt een melding met een link om verder te gaan.