Prijslijst en bestelinformatie dierenportretten

Prijslijst en bestelinformatie

 
Bij een dierenportret in opdracht probeer ik om van je mooiste dierenfoto een nog mooiere tekening te maken. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en opties. Ook is het mogelijk om dingen van de foto weg te laten of aan te passen.

Materialen en passe-partout

Voor het beste resultaat teken ik met grafietpotloden in combinatie met neropotlood op 300 grams zuurvrij papier.

De tekening wordt afgeleverd met een bijpassende passe-partout, zodat je hem kunt (laten) inlijsten in een standaard formaat houten- of aluminium wissellijst. Je kunt kiezen uit een witte of een crème passe-partout.


De mogelijkheden

Ik kan een tekening maken van de kop, het hele dier of meerdere dieren samen. De achtergrond van de referentiefoto kan ik weglaten of vereenvoudigen, maar een uitgewerkte achtergrond is ook mogelijk. Storende dingen kan ik naar wens aanpassen of weglaten.

Dieren samenvoegen op één tekening is mogelijk met foto’s die hetzelfde zijn qua scherpte, belichting en de hoogte waarop ze genomen zijn. Anders kies je beter voor losse tekeningen.


Formaten en prijzen

Onderstaande prijzen zijn voor een tekening van één dier met een witte achtergrond. Voor een getekende achtergrond of extra dier(en) op dezelfde tekening wordt een meerprijs gerekend.

Verzenden binnen Nederland: € 10,00. Verzendkosten België zijn op aanvraag.Bestelinformatie

1. Je aanvraag: Voor een tekening heb ik één duidelijke, goed gelijkende referentiefoto (voorkeursfoto) van het dier nodig. Ook ontvang ik graag wat aanvullende foto’s. Na je aanvraag mail ik je een prijsopgave voor de tekening, samen met de gegevens voor de aanbetaling.

2. De opdracht plaatsen: De aanbetaling is 20% van de prijs van de tekening. Je opdracht is geplaatst op het moment dat ik de aanbetaling heb ontvangen.

3. Als de tekening af is: Na ca. 3 tot 4 weken stuur ik je een foto van de tekening ter goedkeuring. Je kunt nu aangeven of je nog iets wilt laten aanpassen. Als de tekening naar wens is betaal je het resterende bedrag, waarna de tekening wordt verzonden. Je kunt de tekening ook contant betalen als je hem komt ophalen.

Tevredenheidsgarantie: Ik vind het belangrijk dat je 100% tevreden bent met het resultaat. Daarom hoef je het portret niet te nemen als het niet geworden is zoals je hoopte.Heb je interesse om een dierenportret te laten tekenen?

De foto(‘s) van het dier verstuur je met het aanvraagformulier of via de Contactpagina.
Ik bekijk de foto’s en neem zo snel mogelijk contact met je op.