Inlijsten

Inlijsten

 
Tekeningen dienen te worden ingelijst achter glas. Om te zorgen dat de tekening het glas niet raakt wordt een passepartout gebruikt. Deze wordt gratis met de tekening meegeleverd. De kleuren die ik op voorraad heb zijn wit, antiek-wit en ivoor.

De buitenmaat van de passepartout die in de prijslijst staat is tevens de lijstmaat. Ik gebruik standaard afmetingen, zodat u de tekening eenvoudig zelf kunt inlijsten in een wissellijst. U kunt het natuurlijk ook naar de lijstenmaker brengen voor professioneel inlijsten. Wilt u de tekening liever meteen ophangen, dan kunt u hem ook door mij ingelijst laten afleveren.


Houten of aluminium wissellijsten

! Voor het inlijsten gebruik ik uitsluitend wissellijsten die voorzien zijn van draaiveren aan de achterkant !

Aluminium wissellijst – mat zilver – 40 x 50 cm

Natuurlijk moet een lijst ook bij het interieur passen. U kunt daarom zelf op de website van de lijstenfabriek een houten- of aluminium wissellijst uitkiezen.

De lijst kiest u pas uit als de tekening af en goedgekeurd is. De levertijd van een ingelijste tekening is ca. 7 werkdagen na ontvangst van de betaling.


Wat kost het?

Voor de lijst betaalt u de prijs zoals die vermeld staat op de website van de lijstenfabriek plus de door hen gerekende verzendkosten. Voor het inlijsten zelf reken ik € 10,00.

Tekeningen die zijn ingelijst in een lijst groter dan 40 x 50 cm worden niet door mij verzonden. U kunt deze ophalen in Oud Gastel.