A6-portretjes

A6-portretjes (in zwart-wit)

 
Een A6-portretje is 10,5 x 15 cm groot, ofwel ansichtkaart formaat. Het wordt getekend met een combinatie van verschillende zwart-wit materialen, zoals inkt, nero- en grafietpotlood op dik aquarelpapier van 18 x 24 cm. De afbeelding wordt direct van één duidelijke foto overgenomen. Door het formaat en de vereenvoudigde werkwijze is de levertijd korter dan van de grotere portretten.

Compleet met passepartout

Een A6-portretje wordt compleet met een crème passepartout met een buitenmaat van 18 x 24 cm afgeleverd in een foliehoes. Met of zonder lijst is het een origineel cadeau voor Kerst of een andere speciale gelegenheid.

Prijs voor één portretje:     € 35,00

(Prijs is exclusief lijst en verzendkosten)

 
Hoe werkt het?

Voor een A6-portretje ontvang ik graag één duidelijke foto van de kop van het dier. Ik laat u zo spoedig mogelijk weten of de voorbeeldfoto duidelijk genoeg is. Voor een enkel A6-portretje wordt geen aanbetaling gevraagd. Wel dient u de opdracht per e-mail te bevestigen. Bij twee of meer portretjes bevestigt u de opdracht met een aanbetaling van € 10,00.

Ca. 7 tot 10 dagen na uw bevestiging ontvangt u een foto van het eindresultaat, samen met de betaalgegevens. Na ontvangst van uw betaling wordt het portretje goed ingepakt verzonden. De verzendkosten zijn € 3,95.

U bestelt een portretje met onderstaand formulier:

 
U kunt ook een e-mail met uw dierenfoto en adres sturen naar info@dyenne.nl.

Na ontvangst van uw bestelling neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.