Prijzen dierenportretten

Prijslijst dierenportretten

 
Ik maak gedetailleerde tekeningen op papier, daarom werk ik niet op hele grote formaten. Houd er rekening mee dat de lijstmaat vanwege de passe-partout groter is dan de tekening zelf.Mogelijkheden

Voor een tekening kun je (afhankelijk van het formaat) kiezen voor de kop, het hele dier of meerder dieren. De achtergrond van de voorbeeldfoto kan weggelaten of vereenvoudigd worden, maar een gedetailleerde achtergrond is ook mogelijk. Als je aangeeft wat je mooi vindt probeer ik de tekening zo goed mogelijk aan te passen aan je wensen.


Formaten en prijzen

Verzendkosten: bij verzending worden de tarieven van Post.nl doorberekend.

Voorbeeldfoto’s voor de tekening: je kunt het dier door mij laten fotograferen voor € 10,00 (exclusief kilometervergoeding van € 0,20/km). Je hebt dan minimaal 3 goede foto’s om uit te kiezen.Inclusief passepartout

Er wordt een passepartout met de tekening meegeleverd. Deze heeft een standaard afmeting, zodat je de tekening eenvoudig zelf kunt inlijsten in een wissellijst of fotolijst. Je hebt de keuze uit een witte of een crèmekleurige passepartout.

Inlijsten: Ik geef je graag advies over het (zelf) inlijsten en waar je een lijst kunt kopen. Voor professioneel inlijstwerk kun je terecht bij een lijstenmakerij. Wil je de tekening liever meteen ophangen dan kan ik hem voor je inlijsten in een wissellijst (prijs op aanvraag).


Hoe ik te werk ga bij een dierenportret in opdracht lees je bij werkwijze.