Prijzen en werkwijze

Prijzen & werkwijze

 
Ik maak gedetailleerde tekeningen op papier, daarom werk ik niet op hele grote formaten. Maar vanwege de passe-partout is de lijstmaat een maat groter dan de tekening zelf.

Door de keuze uit verschillende formaten en opties bepaal je grotendeels zelf de prijs. Zo kun je altijd een dierenportret laten maken dat past binnen je (cadeau)budget.

Bij verzending (Nederland en België) worden de tarieven van post.nl doorberekend.

V.l.n.r.: kopstudie, tafereeltje, collage, groepsportretPassepartout en inlijsten

Een potloodportret dient te worden ingelijst achter glas om het te beschermen. Om te zorgen dat de tekening het glas niet raakt wordt een passepartout gebruikt. Deze wordt met de tekening meegeleverd in een standaard afmeting, zodat je de tekening eenvoudig zelf kunt inlijsten. Je kunt kiezen uit een crème, witte of ivoorkleurige passepartout.

Wil je de tekening liever meteen ophangen, dan kan ik hem ook voor je inlijsten. Ik gebruik hiervoor stevige houten wissellijsten uit de premium-line van de Lijstenfabriek.

Passepartoutkleuren (v.l.n.r.) crème, wit en ivoor.Hoe ga ik te werk?

De basis voor een dierenportret is natuurlijk de voorbeeldfoto. Om een mooie gedetailleerde tekening te maken heb ik duidelijke en scherpe foto’s nodig van minimaal 850 kB. Van je mooiste foto probeer ik een nog mooiere tekening te maken. Dat doe ik op zwaar (250-300 grams), zuurvrij papier met “kleur”echte tekenmaterialen, zodat je tekening niet vergeelt of verbleekt. Ook wordt de tekening ingespoten met een speciaal fixeermiddel.

De 4 stappen voor een portret in opdracht:

  1. Voorbeeldfoto’s: Je foto(‘s) kun je samen met je wensen naar me mailen of verzenden met het opdrachtformulier.
  2. Prijsopgave en bevestiging: Je ontvang een prijsopgave met de totaalprijs van het portret en de gegevens voor de aanbetaling. Als er foto’s samengevoegd moeten worden maak ik een fotocollage. Je bevestigt je opdracht met een aanbetaling van € 10,00.
  3. Als de tekening af is: Als de tekening (bijna) af is ontvang je een foto. Aan de hand daarvan kun je aanpassingen doorgeven tot het portret helemaal naar wens is.
  4. Afleveren: Je kunt kiezen tussen afhalen of thuis ontvangen via de pakketpost. De tekening wordt samen met de passepartout plat ingepakt in folie en stevig karton.

Tevredenheidsgarantie: Ik vind het belangrijk dat je 100% tevreden bent met het resultaat. Daarom hoef je het portret niet te nemen als het niet geworden is zoals je hoopte.

Wat een goede voorbeeldfoto is lees je bij de Fototips.

Hondenportret van opzet tot eindresultaat.