Mogelijkheden en prijzen

Mogelijkheden en prijzen

 

Handgetekende dierenportretten in zwart-wit

Bij een dierenportret in opdracht probeer ik om van je mooiste foto een nog mooiere tekening te maken. Voor het beste resultaat teken ik met grafietpotloden in combinatie met neropotlood op 300 grams Saunders Waterford Hotpress papier.

De tekening wordt afgeleverd met een bijpassende passe-partout. Wissellijsten zijn te koop in veel winkels en webshops, o.a. bij delijstenfabriek.nl.De mogelijkheden

Het dier wordt getekend zoals het op de foto staat: de kop, het hele dier of meerdere dieren samen. De achtergrond van de referentiefoto kan ik weglaten of vereenvoudigen, maar een uitgewerkte achtergrond is ook mogelijk. Storende dingen kan ik aanpassen of weglaten.

Dieren samenvoegen op één tekening is mogelijk met foto’s die hetzelfde zijn qua scherpte, belichting en de hoogte waarop ze genomen zijn. Anders kies je beter voor losse tekeningen.


Formaten en prijzen

Onderstaande prijzen zijn voor een tekening van één hond of kat met een witte achtergrond. Voor een extra dier of een getekende achtergrond wordt een meerprijs gerekend.

Bij verzending worden de kosten van post.nl doorberekend.Wil je een tekening van je dier laten maken?

Je foto’s, wensen en informatie kun je versturen via de Contactpagina.