Prijzen dierenportretten

Prijslijst dierenportretten

 
Ik maak gedetailleerde tekeningen op papier, daarom werk ik niet op hele grote formaten. Maar vanwege de passe-partout is de lijstmaat een maat groter dan de tekening zelf.

Door de keuze uit verschillende formaten en opties bepaal je grotendeels zelf de prijs. Zo kun je altijd een dierenportret laten maken dat past binnen je budget.

Bij verzending (Nederland en België) worden de tarieven van post.nl doorberekend.
Heb je geen duidelijke foto’s? Je kunt je dier door mij laten fotograferen voor € 10,00.Passepartout en inlijsten

Een potloodportret dient te worden ingelijst achter glas om het te beschermen. Om te zorgen dat de tekening het glas niet raakt wordt een passepartout gebruikt.

Gratis passepartout: Er wordt een passepartout met de tekening meegeleverd. Je kunt kiezen uit een crème, witte of ivoorkleurige passepartout. Deze heeft een standaard afmeting, zodat je de tekening eenvoudig zelf kunt inlijsten in een wissellijst of fotolijst. Een ruime keus aan houten- en aluminium wissellijsten vind je o.a. bij de Lijstenfabriek.

Mogelijkheid tot inlijsten: Wil je de tekening liever meteen ophangen, dan kan ik hem ook voor je inlijsten. Ik gebruik houten wissellijsten uit de Premium line van de Lijstenfabriek. Voor het inlijsten reken ik de lijstprijs van de lijstenfabriek + € 10,00.

Passepartoutkleuren (v.l.n.r.) crème, wit en ivoor.

Hoe ik te werk ga bij een portret in opdracht lees je bij werkwijze.