Voorwaarden

Voorwaarden voor dierenportretten in opdracht

 
Met het plaatsen van een opdracht verklaart u akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden:

Uw foto’s
U dient er zelf voor te zorgen dat de door u aangeleverde foto’s en andere afbeeldingen vrij zijn van auteursrecht (copyright) door derden.

Gebruiksrecht – copyright
Alle door mij vervaardigde afbeeldingen en werkstukken zijn beschermd door de Wet op het Auteursrecht. Een samenvatting over copyright leest u hier.

Bestellen / Betaalwijze
U ontvangt altijd eerst een prijsopgave voor het te leveren werk. Uw opdracht is geplaatst op het moment dat uw aanbetaling door mij is ontvangen.

  • Voor opdrachten exclusief foto’s maken is de aanbetaling € 10,00, ongeacht de prijs van de tekening.
  • Voor opdrachten inclusief foto’s maken is de aanbetaling € 20,00, te voldoen bij de fotoshoot (u ontvangt een kwitantie).

Het resterende bedrag betaalt u als de tekening af is, bij aflevering of vóórdat de tekening wordt verzonden. Daarom ontvangt u eerst ter goedkeuring per e-mail een foto van het werk.

De verzendtermijn voor on-ingelijst en ingelijst werk is verschillend:

  • zonder lijst: ca. 2 werkdagen na ontvangst van de betaling.
  • met lijst: ca. 7 werkdagen na ontvangst van de betaling (de lijst wordt na betaling besteld).

Levertijd
De aangegeven levertijd is indicatief en geldt vanaf het moment dat uw aanbetaling is bijgeschreven.

Verzending
Verzending vindt plaats binnen Nederland en België. Tekeningen worden aangetekend verzonden. U dient dus te tekenen voor ontvangst. Ingelijst werk wordt verzonden t/m lijstmaat 40 x 50 cm. Groter ingelijst werk kunt u afhalen bij mij in Oud Gastel.

Verzendkosten
Voor verzenden binnen Nederland en België worden de geldende tarieven van Post.nl doorberekend.

Annulering
Door de opdrachtnemer: Indien ik uit artistieke of materiële overweging geen mogelijkheden (meer) zie uw opdracht naar behoren uit te voeren, behoud ik mij het recht voor de opdracht te annuleren. Uw aanbetaling wordt aan u terugbetaald.

Door de opdrachtgever: Indien u besluit de tekening niet te nemen en/of uw opdracht te annuleren bent u niet verplicht het resterende bedrag te betalen. Uw aanbetaling gebruik ik als vergoeding van de gemaakte kosten.

Omzetbelasting / BTW
Wegens ontheffing van de administratieve verplichtingen is het geleverde werk vrijgesteld van omzetbelasting. (Er wordt geen BTW gerekend en u kunt deze dus ook niet terugvragen.)

 

www.dyenne.nl is een website van:

Dyenne Nouwen
Dulderstraat 23
4751 WH Oud Gastel
Tel: 06-14502091
E-mail: info@dyenne.nl

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als Dyenne Sierkunsten onder nr. 20089460

BTW nr: NL155486287B01