Voorwaarden

Voorwaarden voor dierenportretten in opdracht

 
De foto’s
Je dient er zelf voor te zorgen dat de door jou aangeleverde foto’s en andere afbeeldingen vrij zijn van auteursrecht (copyright) door derden. Je hebt ze dus zelf gemaakt of toestemming om ze te gebruiken.

Bestellen / Betaalwijze
Je ontvangt altijd eerst een prijsopgave voor het te leveren werk. Bij de prijsopgave ontvang je ook de gegevens voor de aanbetaling. Je opdracht is geplaatst op het moment dat je aanbetaling door mij is ontvangen.

  • De aanbetaling is € 10,00, ongeacht de prijs van de tekening.
  • Voor opdrachten inclusief foto’s maken voldoe je de aanbetaling bij de fotoshoot (je ontvangt een kwitantie).

Het resterende bedrag betaal je als de tekening af is, contant bij aflevering of als bankbetaling vóórdat de tekening wordt verzonden. Daarom ontvang je eerst ter goedkeuring per e-mail een foto van het werk.

Mini-portretjes: voor een enkel portretje van maximaal 12,5 x 17,5 cm wordt geen aanbetaling gevraagd. Indien je twee of meer miniportretjes bestelt is de aanbetaling € 10,00.

Levertijd
De aangegeven levertijd is indicatief en geldt vanaf het moment dat je aanbetaling is ontvangen.

Verzendtermijn (na eindbetaling)
De verzendtermijn voor on-ingelijst en ingelijst werk is verschillend:

  • zonder lijst: ca. 2 werkdagen na ontvangst van de betaling.
  • met lijst: ca. 7 werkdagen na ontvangst van de betaling (de lijst wordt na betaling besteld).

Verzending
Verzending vindt plaats binnen Nederland en België. Ingelijst werk wordt verzonden t/m lijstmaat 40 x 50 cm. Groter ingelijst werk kun je afhalen bij mij in Oud Gastel of kan tegen vergoeding thuisbezorgd worden.

Verzendkosten
Voor verzenden worden de geldende tarieven van Post.nl doorberekend.

Annulering
Door mij: Indien ik uit artistieke of materiële overweging geen mogelijkheden (meer) zie je opdracht naar behoren uit te voeren, behoud ik mij het recht voor de opdracht te annuleren. Je aanbetaling wordt terugbetaald.

Door jou: Indien je besluit de tekening niet te nemen en/of je opdracht te annuleren ben je niet verplicht het resterende bedrag te betalen. Je aanbetaling gebruik ik als vergoeding van de gemaakte kosten.

Omzetbelasting / BTW
Wegens ontheffing van de administratieve verplichtingen is het geleverde werk vrijgesteld van omzetbelasting. (Er wordt geen BTW gerekend en je kunt deze dus ook niet terugvragen.)

Gebruiksrecht – copyright
Alle door mij vervaardigde afbeeldingen en werkstukken zijn beschermd door de Wet op het Auteursrecht. Een samenvatting over copyright lees je hier.
 

www.dyenne.nl is een website van:

Dyenne Nouwen
Dulderstraat 23
4751 WH Oud Gastel
Tel: 06-14502091
E-mail: info@dyenne.nl

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als Dyenne Sierkunsten onder nr. 20089460

BTW nr: NL155486287B01