Werkwijze opdrachten

Werkwijze opdrachten

 
De basis voor een dierenportret is natuurlijk de voorbeeldfoto. Om een mooie gedetailleerde tekening te maken heb ik duidelijke en scherpe foto’s nodig van minimaal 850 kB. Van je mooiste foto probeer ik een nog mooiere tekening te maken. Dat doe ik op zwaar (250-300 grams), zuurvrij papier met “kleur”echte tekenmaterialen, zodat je tekening niet vergeelt of verbleekt. Ook wordt de tekening ingespoten met een speciaal fixeermiddel.

Hondenportret van opzet tot eindresultaat.

De 4 stappen voor een portret in opdracht:

  1. Voorbeeldfoto’s: Je stuurt me de foto(‘s) van het dier, samen met je wensen, per e-mail of met het opdrachtformulier. Wat een goede voorbeeldfoto is lees je bij de Fototips.
  2. Prijsopgave en bevestiging: Je ontvang een prijsopgave met de totaalprijs van het portret en de gegevens voor de aanbetaling. Als er foto’s samengevoegd moeten worden maak ik een fotocollage. Je bevestigt je opdracht met een aanbetaling van € 10,00.
  3. Als de tekening af is: Als de tekening (bijna) af is ontvang je een foto. Aan de hand daarvan kun je aanpassingen doorgeven tot het portret helemaal naar wens is.
  4. Afleveren: Je kunt kiezen tussen afhalen of thuis ontvangen via post.nl. De tekening wordt samen met de passepartout plat ingepakt in folie en stevig karton.

Tevredenheidsgarantie: Ik vind het belangrijk dat je 100% tevreden bent met het resultaat. Daarom hoef je het portret niet te nemen als het niet geworden is zoals je hoopte.


 
Wil je meer weten of wil je een tekening laten maken? Ga dan naar Contact / bestellen.