Dierenportretten in opdracht

Dierenportretten in opdracht


Een handgetekend portret van je geliefde huisdier

Hallo, mijn naam is Dyenne Nouwen. Als dierenportrettist heb ik me gespecialiseerd in het tekenen van dierenportretten in zwart-wit. Dat doe ik aan de hand van één of meerdere foto’s die je zelf aanlevert.

Wanneer je door mij een tekening van je dier laat maken gebeurt dat in goed overleg en met aandacht voor details. Het portret wordt pas afgeleverd als je 100% tevreden bent.

dierenportret in opdracht

Hazel in grafietpotlood – 30 x 40 cm


Het unieke van een zwart-wit portret

In een zwart-wit tekening worden kleuren “vertaald” naar de juiste vormen, texturen en contrasten. Mijn doel is niet om een exacte zwart-wit kopie van een foto te maken, maar een verbeterde versie ervan. En omdat er geen afleiding is door kleur, gaat alle aandacht naar de expressie van het dier.

Dierenportretten in opdracht

YouB in pastelpotlood – 21 x 30 cm


Diverse materialen en mogelijkheden

Je hebt de keuze uit een dierenportret in grafietpotlood of in pastelpotlood en uit verschillende formaten. In de voorbeelden-galerij zie je wat er mogelijk is.

 

Wil je een portret van je dier laten tekenen?

Formaten, prijzen en bestelinformatie voor dierenportretten in opdracht vind je op de pagina Prijzen en werkwijze. Heb je een vraag of wil je een tekening laten maken? Neem dan gerust contact met me op!