Dierenportretten in opdracht

Dierenportretten in opdracht

 
EEN HANDGETEKEND PORTRET VAN JE GELIEFDE HUISDIER

Hallo, mijn naam is Dyenne Nouwen. Als professioneel dierenportrettist heb ik me gespecialiseerd in het tekenen van dieren in opdracht. Dat doe ik in zwart-wit, aan de hand van één of meerdere foto’s die je zelf aanlevert.

Wanneer je door mij je dier laat tekenen gebeurt dat in goed overleg en met aandacht voor details. Het portret wordt pas afgeleverd als je 100% tevreden bent.

dierenportretten in opdracht

Hazel in grafietpotlood – 30 x 40 cm


 
IN ZWART-WIT GAAT ALLE AANDACHT NAAR DE EXPRESSIE VAN JE DIER

In een zwart-wit portret worden kleuren “vertaald” naar de juiste vormen, texturen en contrasten. Mijn doel is niet om een exacte zwart-wit kopie van een foto te maken, maar een verbeterde versie ervan. En omdat er geen afleiding is door kleur, gaat alle aandacht naar de expressie van het dier.

dierenportretten in opdracht

Storende dingen op de referentiefoto kan ik in de tekening (meestal) aanpassen.


 
JE HEBT DE KEUZE UIT VERSCHILLENDE FORMATEN EN MATERIALEN

Voor een dierenportret kun je kiezen uit een tekening in grafietpotlood of in pastelpotlood en uit verschillende formaten. In de voorbeelden-galerij zie je wat er mogelijk is. De formaten en bijbehorende prijzen voor dierenportretten in opdracht vind je op de pagina Prijslijst en werkwijze.

Dierenportretten in opdracht

YouB in pastelpotlood – 21 x 30 cm

 

Heb je een vraag of wil je weten of de foto’s van je dier geschikt zijn voor een tekening? Neem dan gerust contact met me op!