Aandenken huisdier

Aandenken aan een overleden huisdier

 
Veel van de tekeningen die ik maak zijn van dieren die overleden zijn. Heb je geen mooie foto’s of zijn de foto’s van matige kwaliteit? Dan kijk ik of het mogelijk is om van de beschikbare foto’s een goed gelijkende tekening te maken, zodat je toch een mooi aandenken aan je dier hebt.


Gedenkportretjes / mini-portretjes

Speciaal als aandenken aan een overleden hond of kat teken ik kleine portretjes, die ingelijst afgeleverd worden. Ze hebben een kortere levertijd dan de grote portretten en kunnen meteen opgehangen of weggezet worden. De tekening is 12 x 17 cm en het lijstje (wit of zwart) is 18 x 24 cm. Direct bestellen…

Mini-portretjes als aandenken aan een overleden hond of kat – € 70,00 inclusief lijst


Grotere portrettekeningen

De kwaliteit van de referentiefoto is bepalend voor het formaat en de gedetailleerdheid van de tekening. Als de foto niet erg duidelijk is kies je beter voor een wat kleinere tekening in grafietpotlood of voor een tekening in pastelpotlood.

Aandenken aan Glenda – pastelpotlood – 30 x 40 cm

De mogelijkheden en prijzen zijn hetzelfde als voor een gewoon dierenportret in opdracht. Je betaalt dus niet extra als ik meer tijd voor je tekening nodig heb en je hoeft de tekening ook niet te nemen als hij niet geworden is zoals je hoopte.


Wil je een tekening als aandenken laten maken?

Als je de mooiste/duidelijkste foto’s van je dier aanlevert via het formulier op de pagina Bestelinformatie / contact adviseer ik je graag wat de beste keuzes zijn voor een zo mooi mogelijk resultaat.