Aandenken huisdier

Aandenken aan een overleden huisdier

 
Veel van de tekeningen die ik maak zijn van dieren die overleden zijn. Bij voorkeur werk ik met duidelijke digitale referentiefoto’s die een groot bestandsformaat hebben, maar helaas zijn die niet altijd beschikbaar. Is je hond of kat overleden en heb je geen mooie foto’s of zijn de foto’s van matige kwaliteit? Dan probeer ik van de beschikbare foto’s een tekening te maken, zodat je toch een mooi aandenken aan je dier hebt.


Een voorbeeld

Hieronder zie je een foto uit een fotolijstje met een kopje van een paar centimeter groot. Het fotootje was gelukkig scherp, zodat ik het kon scannen en vergroten. Ik heb daarvan deze tekening van 18 x 24 cm gemaakt.


De mogelijkheden

Het formaat, de gedetailleerdheid en de compositie van de tekening zijn afhankelijk van de kwaliteit van de referentiefoto. Als de fotokwaliteit laag is kan ik aangepaste tekenmaterialen gebruiken. Ook kun je kiezen voor een kleiner formaat tekening.

De Werkwijze en prijzen zijn hetzelfde als voor een gewoon dierenportret in opdracht. Je betaalt dus niet extra als ik meer tijd voor je tekening nodig heb en je hoeft de tekening ook niet te nemen als hij niet geworden is zoals je hoopte.


Wil je een tekening als aandenken laten maken?

Ik adviseer je graag wat de beste keuzes zijn voor een zo mooi mogelijk resultaat. De mooiste foto(’s) die je van je dier hebt kun je aanleveren via de Contactpagina.
Ik zal ze bekijken en laat je daarna weten wat de mogelijkheden zijn.