Aandenken huisdier

Aandenken aan een overleden huisdier

 
Veel van de tekeningen die ik maak zijn van dieren die overleden zijn. Heb je geen mooie foto’s of zijn de foto’s van matige kwaliteit? Dan kijk ik of het mogelijk is om van de beschikbare foto’s een goed gelijkende tekening te maken, zodat je toch een mooi aandenken aan je dier hebt. Daarvoor moeten de ogen van het dier op de voorbeeldfoto wel goed zichtbaar zijn.

Aandenken aan Layla – 22 x 22 cm

De mogelijkheden

Het formaat, de gedetailleerdheid en de compositie van de tekening zijn afhankelijk van de kwaliteit van de referentiefoto. Als de foto niet erg duidelijk is kies je beter voor een iets kleinere tekening of voor een tekening in pastelpotlood.

Aandenken aan Siebe – 30 x 40 cm

De mogelijkheden en prijzen zijn hetzelfde als voor een gewoon dierenportret in opdracht. Je betaalt dus niet extra als ik meer tijd voor je tekening nodig heb en je hoeft de tekening ook niet te nemen als hij niet geworden is zoals je hoopte.

Aandenken aan Lady – 18 x 24 cm


Wil je een tekening als aandenken laten maken?

Ik adviseer je graag wat de beste keuzes zijn voor een zo mooi mogelijk resultaat. De mooiste foto(’s) die je van je dier hebt kun je aanleveren via de Contactpagina.
Ik zal ze bekijken en laat je daarna weten wat de mogelijkheden zijn.