Aandenken aan een overleden huisdier

Aandenken aan een overleden huisdier

 
Veel van de tekeningen die ik maak zijn een aandenken aan een overleden huisdier. Heb je geen mooie foto’s van je dier of zijn de foto’s van matige kwaliteit? Dan kijk ik of het mogelijk is om van de beschikbare foto’s een goed gelijkende tekening te maken, zodat je toch een mooi aandenken aan je hond of kat hebt.

aandenken overleden huisdier

Aandenken aan Layla – 22 x 22 cm – grafietpotlood


De mogelijkheden

Het formaat, de gedetailleerdheid en de compositie van de tekening zijn afhankelijk van de kwaliteit van de referentiefoto. Als de foto niet erg duidelijk is kies je beter voor een kleiner formaat grafiettekening of een tekening in zwart-wit pastelpotlood. Ook maak ik kleine kopstudies die heel geschikt zijn als gedenkportretje om weg te zetten.

aandenken overleden hond

Aandenken aan Glenda – 30 x 40 cm – zwart-wit pastelpotlood


Prijzen en werkwijze

De prijzen en werkwijze zijn hetzelfde als voor een gewoon dierenportret in opdracht. Je betaalt dus niet extra als ik meer tijd voor je tekening nodig heb en je hoeft de tekening ook niet te nemen als hij niet geworden is zoals je hoopte.

Kleine kopstudie als aandenken aan Jari – 12 x 17 cm


 
Wil je een tekening als aandenken aan je huisdier laten maken?

Ik adviseer je graag wat de beste keuzes zijn voor een zo mooi mogelijk resultaat. Je wensen kun je samen met de foto(’s) van het dier versturen. Ik zal ze bekijken en laat je daarna weten wat de mogelijkheden zijn.