Bestelinformatie / contact

Bestelinformatie / contact

 
Heb je een vraag? Bel, app of mail me dan even.

Dyenne Nouwen
Dulderstraat 23
4751 WH Oud Gastel

Tel. 06-14502091
E-mail: info@dyenne.nl

dierenportret in opdracht

Storende dingen op de foto kan ik in de tekening meestal aanpassen of weglaten.


Een portret van je eigen dier laten tekenen

1. Je aanvraag: Voor een tekening heb ik in ieder geval één scherpe, goed gelijkende foto van het dier nodig waar de ogen duidelijk op staan. Je kunt een paar extra foto’s meesturen, zodat ik een beter beeld van het dier heb. (Bij de Fototips lees je hoe je goede foto’s van je hond of kat maakt.)

2. De opdracht plaatsen: Je ontvangt altijd eerst een e-mail met de totaalprijs van de tekening, inclusief de verzendkosten. Als je de tekening wilt laten maken, kun je de opdracht plaatsen met een aanbetaling van 20%. Voor een miniportretje vraag ik geen aanbetaling.

3. Als de tekening af is: Als de tekening (bijna) af is ontvang je een foto ter goedkeuring. Je kunt nu aangeven of je nog iets wilt laten aanpassen. Als de tekening helemaal naar wens is betaal je het resterende bedrag. Daarna wordt hij verzonden. Je kunt de tekening ook contant betalen als je hem komt ophalen.

Tevredenheidsgarantie: Ik vind het belangrijk dat je tevreden bent met het resultaat. Daarom hoef je de tekening niet te nemen als het me niet lukt om een goed gelijkend portret te maken.


Foto’s versturen

Verstuur je foto’s a.u.b onbewerkt, in het grootste/oorspronkelijke formaat en bij voorkeur als jpeg-bestand. Je kunt daarvoor gebruik maken van het Foto-formulier.