Contact

Contact / prijsopgave


Ik werk thuis. Tekenopdrachten die via de website geplaatst worden kan ik gewoon maken en verzenden. Ook afhalen blijft mogelijk.
Bij de Fototips lees je hoe je zelf goede foto’s van je hond of kat maakt.


Heb je een vraag, wil je mijn werk in het echt zien en/of wil je door mij de foto’s voor de tekening laten maken? Bel, app of mail me dan even.

Dyenne Nouwen
Dulderstraat 23
4751 WH Oud Gastel

Tel. 06-14502091
E-mail: info@dyenne.nlFoto’s versturen / prijsopgave aanvragen

Voor een tekening heb ik in ieder geval één scherpe, goed gelijkende foto van het dier nodig. Je kunt een paar extra foto’s meesturen, zodat ik een beter beeld van het dier heb.

Foto’s verstuur je bij voorkeur als jpeg-bestand, onbewerkt en in een groot formaat. Geef bij meerdere foto’s a.u.b. aan welke je voorkeur heeft. Vermeld ook welk formaat tekening je wilt en wat voor achtergrond (wit, lichtgrijs, donkergrijs, als op foto).

De foto(’s) van je hond of kat kun je op verschillende manieren aanleveren:

Na ontvangst van je foto’s kijk ik of ze geschikt zijn om als voorbeeld voor een tekening te gebruiken. Eventueel overleggen we wat de mogelijkheden zijn.

Als ik je opdracht kan aannemen mail ik je de totaalprijs van de tekening, inclusief de verzendkosten. Tevens ontvang je de gegevens voor de aanbetaling van € 10,00 waarmee je de opdracht kunt plaatsen.

ContactformulierKies via de knop "Bestand kiezen" de foto('s) die je wilt meesturen:

(Het verzenden van fotobestanden kan een aantal seconden duren)