Bestelinformatie / contact

Bestelinformatie / contact

 
Heb je een vraag? Bel, app of mail me dan even.

Dyenne Nouwen
Dulderstraat 23
4751 WH Oud Gastel

Tel. 06-14502091
E-mail: info@dyenne.nl

dierenportret in opdracht

Bestelinformatie voor een dierenportret

1. Je aanvraag: Voor een tekening heb ik in ieder geval één scherpe, goed gelijkende foto van het dier nodig waar de ogen duidelijk op staan. Je kunt een paar extra foto’s meesturen, zodat ik een beter beeld van het dier heb. (Bij de Fototips lees je hoe je goede foto’s van je hond of kat maakt.)

2. De opdracht plaatsen: Je ontvangt altijd eerst een e-mail met de totaalprijs van de tekening, inclusief de verzendkosten. Als je de tekening wilt laten maken, mail ik je de gegevens voor de aanbetaling. De aanbetaling is 20% van de prijs van de tekening. Je opdracht is geplaatst op het moment dat ik je aanbetaling heb ontvangen.

3. Als de tekening af is: Als de tekening (bijna) af is ontvang je een foto ter goedkeuring. Je kunt nu aangeven of je nog iets wilt laten aanpassen. Als de tekening helemaal naar wens is betaal je het resterende bedrag. Daarna wordt hij aangetekend verzonden. Je kunt de tekening ook contant betalen als je hem komt ophalen.

Tevredenheidsgarantie: Ik vind het belangrijk dat je tevreden bent met het resultaat. Daarom hoef je de tekening niet te nemen als het me niet lukt om een goed gelijkend portret te maken.

Foto’s versturen

De foto(’s) van het dier verstuur je bij voorkeur met onderstaand formulier.

Veel/grote fotobestanden kun je aanleveren via WeTransfer (Email naar info@dyenne.nl)

Foto’s verstuur je in het grootste/oorspronkelijke formaat, onbewerkt en bij voorkeur als jpeg-bestand. Geef bij meerdere foto’s a.u.b. aan welke je voorkeur heeft.

Na ontvangst van je foto’s kijk ik of ze geschikt zijn voor een tekening van het door jou opgegeven materiaal en formaat. Eventueel overleggen we wat de mogelijkheden zijn. Als ik de tekening kan maken mail ik je een vrijblijvende prijsopgave.


Foto-formulier
Vermeld hier a.u.b. je wensen:Kies hieronder via de knop "Bestand kiezen" de foto('s) die je wilt meesturen:
(Ik heb minimaal één duidelijke foto nodig)(Het verzenden van fotobestanden kan even duren. Wacht a.u.b. met het afsluiten/verlaten van de pagina. Je ziet een melding als het formulier volledig verzonden is.)