Dierenportret in opdracht

Dierenportret in opdracht – mogelijkheden en prijzen

 
Bij een dierenportret in opdracht probeer ik om van je mooiste dierenfoto een nog mooiere tekening te maken. Je hebt de keuze uit verschillende materialen, formaten en opties. Zo kun je altijd een tekening laten maken die past binnen je budget.

    • Ik werk met tevredenheidsgarantie. Je hoeft de tekening dus niet te nemen als je niet tevreden bent met het resultaat.


Materialen en passe-partout

Alle potloden die ik gebruik zijn “kleur”echt en van professionele kunstenaarskwaliteit.

Ik teken op een ondergrond van 250 of 300 grams zuurvrij papier of pastelmat.

De tekening wordt afgeleverd met een bijpassende passe-partout (wit of crème), zodat je hem eenvoudig kunt inlijsten in een standaard formaat wissellijst.De mogelijkheden

Grafiet of pastel: Ik teken met grafietpotlood en met pastelpotloden in zwart-wit.

Compositie: Afhankelijk van het gekozen formaat en materiaal kun je een tekening laten maken van de kop, het hele dier of meerdere koppen/dieren samen.

Dieren samenvoegen op één tekening is mogelijk met foto’s die hetzelfde zijn qua scherpte, belichting en de hoogte waarop ze genomen zijn. Anders kies je beter voor losse tekeningen.

Aanpassingen: Storende dingen (riem, vuiltjes, etc.) op de referentiefoto kan ik in de tekening (meestal) aanpassen of weglaten.Formaten en prijzen 2021

Gedenkportretjes / mini-portretjes

Deze portretjes worden getekend met grafietpotlood en gewassen inkt. Ze worden ingelijst afgeleverd en kunnen dus na ontvangst meteen worden opgehangen of weggezet. De levertijd van een mini-portretje is ca. 2 weken. Direct bestellen…


Dierenportretten in grafietpotlood

Met grafietpotloden kan ik zeer gedetailleerde zwart-wit tekeningen maken, mits de referentiefoto van goede kwaliteit is. Je kunt kiezen voor een tekening van de kop of van het hele dier, op een witte of grijze achtergrond.


Dierenportretten in pastelpotlood

Bij een pasteltekening teken ik de kop van het dier op een lichtgrijze achtergrond. Een tekening van een heel dier is mogelijk op de grotere formaten. Ik gebruik pastelpotloden in warme grijstinten en daardoor heeft de tekening een iets warmere uitstraling dan grafietpotlood.

Wil je een ander formaat (tot maximaal 40 x 60 cm) of wil je weten of ik de tekening die je in gedachten hebt voor je kan maken? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden.


Verzendkosten

Tekeningen kunnen afgehaald worden in Oud Gastel. Bij verzending (NL en BE) worden de kosten van Post.nl doorberekend:
– Brievenbuspakje NL € 4,60
– Aangetekend pakket NL € 9,20
– Aangetekend pakket BE € 15,50

Hoe je een tekening laat maken lees je op de pagina Bestelinformatie / contact.