Dierenportret in opdracht

Dierenportret in opdracht – mogelijkheden en prijzen

 
Bij een dierenportret in opdracht probeer ik om van je mooiste dierenfoto een nog mooiere tekening te maken. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en opties. Zo kun je altijd een tekening laten maken die past binnen je budget.

    • Storende dingen op een foto kunnen in een tekening aangepast worden.
    • Ik werk met tevredenheidsgarantie. Je hoeft de tekening dus niet te nemen als je niet tevreden bent met het resultaat.

Passe-partout en materialen

De tekening wordt afgeleverd met een bijpassende passe-partout (wit of crème), zodat je hem eenvoudig kunt (laten) inlijsten in een standaard formaat fotolijst of wissellijst.

Voor het beste resultaat teken ik met kleurvaste potloden van professionele kunstenaarskwaliteit op 250 grams zuurvrij tekenpapier of pastelmat.


De mogelijkheden

Afhankelijk van het formaat kun je een tekening laten maken van de kop, meerdere koppen, het hele dier of meerdere dieren samen.

Dieren samenvoegen op één tekening is mogelijk met foto’s die hetzelfde zijn qua scherpte, belichting en de hoogte waarop ze genomen zijn. Anders kies je beter voor losse tekeningen.

Je kunt kiezen voor een tekening in zwart-wit of in kleur (nieuw).

Zwart-wit: met grafietpotlood in combinatie met carbonpotlood kan ik zeer gedetailleerde zwart-wit tekeningen maken. De standaard achtergrond is het wit van het papier, maar tegen meerprijs kun je ook kiezen voor een getekende achtergrond.

Kleur: Met kleurpotloden teken ik op pastelmat. Door de fijne “korrel” in dit papier krijgt de tekening een zachte uitstraling. De ondergrond is doorgaans een lichte tint die past bij de kleuren van het dier, maar je kunt ook een andere kleur kiezen.


Bij verzending (NL en BE) worden de kosten van Post.nl doorberekend.

Hoe je een tekening laat maken lees je op de pagina Bestelinformatie / contact.