Dierenportret in opdracht

Dierenportret in opdracht – mogelijkheden en prijzen

 
Bij een dierenportret in opdracht probeer ik om van je mooiste dierenfoto een nog mooiere tekening te maken. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en opties. Zo kun je altijd een tekening laten maken die past binnen je budget.

    • De tekening wordt afgeleverd inclusief passepartout.
    • Ik vraag een kleine aanbetaling van € 10,00 per tekening.
    • Ik werk met tevredenheidsgarantie.

Materialen en passe-partout

Voor het beste resultaat teken ik met potloden van professionele kunstenaarskwaliteit op 250 of 300 grams zuurvrij papier.

De tekening wordt afgeleverd met een bijpassende passe-partout (wit of crème), zodat je hem kunt (laten) inlijsten in een standaard formaat houten- of aluminium wissellijst.


De mogelijkheden

Je kunt een tekening laten maken van de kop, het hele dier of meerdere dieren samen. De standaard achtergrond is het wit van het papier, maar een getekende grijze of uitgewerkte achtergrond is tegen meerprijs ook mogelijk. Storende dingen op de foto kunnen in de tekening aangepast of weggelaten worden.

Dieren samenvoegen op één tekening is mogelijk met foto’s die hetzelfde zijn qua scherpte, belichting en de hoogte waarop ze genomen zijn. Anders kies je beter voor losse tekeningen.

Formaten en prijzen

Onderstaande prijzen zijn voor een tekening in zwart-wit met 1 dier.

Bij verzending (NL en BE) worden de kosten van Post.nl doorberekend.

Hoe je een tekening laat maken lees je op de pagina Bestelinformatie / contact.