Dierenportret in opdracht

Prijslijst en werkwijze

 
Voor een dierenportret in opdracht heb je de keuze uit verschillende materialen en formaten. Zo kun je altijd een tekening laten maken die binnen je budget past.

dierenportret in opdracht - materialen

    • Ik teken in zwart-wit met grafietpotlood en met pastelpotloden van professionele kwaliteit.
    • Dat doe ik op 250 of 300 grams zuurvrij papier en op pastelmat.

Dierenportret in opdracht

    • De tekening wordt afgeleverd inclusief passe-partout (wit of crème). Deze heeft een standaard afmeting, zodat je de tekening eenvoudig zelf kunt inlijsten in een lijst die bij je interieur past.

 


Tevredenheidsgarantie: Ik vind het belangrijk dat je tevreden bent met het resultaat. Daarom hoef je de tekening niet te nemen als het me niet lukt om een goed gelijkend portret te maken.


 
PRIJZEN EN FORMATEN voor een dierenportret in opdracht

Onderstaande prijzen zijn geldig t/m 30-09-2022.

 
Uitgewerkte achtergrond: de prijzen in de prijslijst zijn voor een effen of eenvoudige achtergrond. Een uitgewerkte ondergrond en/of achtergrond (houten vloer, kussen, mand, interieur e.d.) is mogelijk tegen een meerprijs, afhankelijk van het extra tekenwerk.

Meerdere dieren of andere formaten: wil je meer dieren op een tekening, wil je een ander formaat of wil je weten of ik de tekening die je in gedachten hebt voor je kan maken? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden.

Verzendkosten: bij verzending wordt een bijdrage in de verpakkings- en verzendkosten gerekend: NL € 5,00 en BE € 8,50.


 
WERKWIJZE – ZO LAAT JE EEN PORTRET VAN JE DIER TEKENEN

dierenportret in opdracht

1. Je aanvraag: Voor een tekening heb ik in ieder geval één scherpe, goed gelijkende foto van het dier nodig waar de ogen duidelijk op staan. Deze foto kun je samen met je wensen aanleveren via de contactpagina. Je kunt een paar extra foto’s meesturen, zodat ik een beter beeld van het dier heb. (Bij de Fototips lees je hoe je goede foto’s van je hond of kat maakt.)

2. De opdracht plaatsen: Je ontvangt altijd eerst een e-mail met een foto-uitsnede, zodat je kunt zien hoe je dier getekend gaat worden. Daarbij ontvang je ook de totaalprijs van de tekening, inclusief verzendkosten. Als je de tekening wilt laten maken, kun je de opdracht plaatsen met een aanbetaling van 20%. Voor een kleine kopstudie of gedenkportretje tot € 60,00 vraag ik geen aanbetaling.

3. Als de tekening af is: Als de tekening (bijna) af is ontvang je een foto ter goedkeuring. Je kunt nu aangeven of je nog iets wilt laten aanpassen. Als de tekening helemaal naar wens is betaal je het resterende bedrag. Daarna wordt hij verzonden. Je kunt de tekening ook contant betalen als je hem komt ophalen.