Dierenportret in opdracht

Dierenportret in opdracht – mogelijkheden en prijzen

 
Bij een dierenportret in opdracht probeer ik om van je mooiste dierenfoto een nog mooiere tekening te maken. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en opties. Zo kun je altijd een tekening laten maken die past binnen je budget.

    • Ik werk met tevredenheidsgarantie. Je hoeft de tekening dus niet te nemen als je niet tevreden bent met het resultaat.

Materialen en passe-partout

De tekening wordt afgeleverd met een bijpassende passe-partout (wit of crème), zodat je hem kunt (laten) inlijsten in een standaard formaat houten- of aluminium wissellijst.

Voor het beste resultaat teken ik met potloden van professionele kunstenaarskwaliteit op 250 of 300 grams zuurvrij papier of pastelmat.De mogelijkheden

Afhankelijk van het gekozen formaat en materiaal kun je een tekening laten maken van de kop, het hele dier of meerdere dieren samen.

Dieren samenvoegen op één tekening is mogelijk met foto’s die hetzelfde zijn qua scherpte, belichting en de hoogte waarop ze genomen zijn. Anders kies je beter voor losse tekeningen.

Aanpassingen: Storende dingen op de referentiefoto kan ik in de tekening (meestal) aanpassen of weglaten.


Formaten en prijzen

2020 is volgeboekt. Ik neem momenteel opdrachten aan voor januari 2021 tegen onderstaande tarieven:

Grafietpotlood: Met grafietpotloden heb ik de mogelijkheid om gedetailleerde tekeningen te maken, mits de referentiefoto van goede kwaliteit is. De standaard achtergrond is het wit van het papier, maar je kunt ook voor een getekende achtergrond kiezen.

Pastelpotlood: Met pastelpotloden teken ik in zwart-wit de kop van het dier op een lichtgrijze achtergrond. Bij pastelpotlood wordt het wit getekend en de grijstinten gemengd. Hierdoor heeft pastel een vollere uitstraling dan grafietpotlood.

Bij verzending (NL en BE) worden de kosten van Post.nl doorberekend.

Wil je een ander formaat (tot maximaal 40 x 60 cm) of wil je weten of ik de tekening die je in gedachten hebt voor je kan maken? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden.

Hoe je een tekening laat maken lees je op de pagina Bestelinformatie / contact.