Dierenportret in opdracht

Dierenportret in opdracht – mogelijkheden en prijzen

 
Bij een dierenportret in opdracht probeer ik om van je mooiste dierenfoto een nog mooiere tekening te maken. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en opties. Zo kun je altijd een tekening laten maken die past binnen je budget.

    • De tekening wordt afgeleverd inclusief passepartout.
    • Ik vraag een kleine aanbetaling van € 10,00 per tekening.
    • Ik werk met tevredenheidsgarantie.

Materialen en passe-partout

Voor het beste resultaat teken ik met grafietpotloden in combinatie met neropotlood op 250 of 300 grams zuurvrij papier.

De tekening wordt afgeleverd met een bijpassende passe-partout (wit of crème), zodat je hem kunt (laten) inlijsten in een standaard formaat houten- of aluminium wissellijst.


De mogelijkheden

Je kunt een tekening laten maken van de kop, het hele dier of meerdere dieren samen. De achtergrond van de referentiefoto kan weggelaten of vereenvoudigd worden, maar een uitgewerkte achtergrond is ook mogelijk. Storende dingen kunnen aangepast of weggelaten worden.

Dieren samenvoegen op één tekening is mogelijk met foto’s die hetzelfde zijn qua scherpte, belichting en de hoogte waarop ze genomen zijn. Anders kies je beter voor losse tekeningen.

Formaten en prijzen

Onderstaande formaten en prijzen zijn voor een tekening van een hond of kat (kop of helemaal) met een witte achtergrond.

Bij verzending worden de kosten van Post.nl doorberekend.Bestelinformatie

1. Je aanvraag: Voor een tekening lever je één mooie en scherpe (voorkeurs)foto van het dier aan, waar de ogen duidelijk op staan. Een paar aanvullende foto’s komen vaak ook van pas.

2. De opdracht plaatsen: Je opdracht is geplaatst op het moment dat ik je aanbetaling heb ontvangen. De aanbetaling is € 10,00 per tekening, ongeacht de prijs van de tekening.

3. Als de tekening af is: Als de tekening (bijna) af is ontvang je een foto ter goedkeuring. Je kunt nu aangeven of je nog iets wilt laten aanpassen. Als de tekening helemaal naar wens is betaal je het resterende bedrag. Daarna wordt hij aangetekend verzonden. Je kunt de tekening ook contant betalen als je hem komt ophalen.

Tevredenheidsgarantie: Ik vind het belangrijk dat je 100% tevreden bent met het resultaat. Daarom hoef je het portret niet te nemen als het niet geworden is zoals je hoopte.

Heb je interesse om een dierenportret in opdracht te laten maken?

Je dierenfoto’s en wensen verstuur je via de Contactpagina.