Dierenportret in opdracht

Dierenportret in opdracht

 
Hieronder vind je alle mogelijkheden, prijzen en bestelinformatie voor een dierenportret. Als je door mij een tekening van je dier laat maken doe ik dat in goed overleg en met aandacht voor details. Het portret wordt pas afgeleverd als je 100% tevreden bent.

    • Ik teken van foto’s die je zelf aanlevert, of die je door mij kunt laten maken
    • De levertijd is ca. 4 weken
    • Ik vraag een kleine aanbetaling van € 10,00
    • De tekening wordt afgeleverd inclusief passepartout

De mogelijkheden

Het voordeel van een tekening is dat ik de afbeelding naar wens kan aanpassen. Een drukke achtergrond van de voorbeeldfoto kan ik weglaten of vereenvoudigen en ook andere (storende) dingen kan ik aanpassen, zodat de tekening mooier wordt dan de foto.

De gedetailleerdheid van de tekening is afhankelijk van de kwaliteit van de referentiefoto.

Dieren samenvoegen op één tekening is mogelijk met foto’s die hetzelfde zijn qua scherpte, belichting en de hoogte waarop ze genomen zijn. Anders kies je beter voor losse tekeningen.


Formaten en prijzen

Verzenden binnen Nederland: € 10,00. Verzendkosten België zijn op aanvraag.


Materialen en passe-partout

Ik gebruik uitsluitend professionele en “kleur”echte tekenmaterialen op 300 grams zuurvrij papier, zodat het portret niet verbleekt of vergeelt.

De tekening wordt afgeleverd met een bijpassende passe-partout, zodat je hem kunt (laten) inlijsten in een standaard formaat wissellijst. Je kunt kiezen uit een witte of een crème passe-partout.Werkwijze voor een dierenportret in opdracht

1. Foto’s mailen: Voor een tekening heb ik één duidelijke, goed gelijkende referentiefoto (voorkeursfoto) van het dier nodig. Ook ontvang ik graag wat aanvullende foto’s. Je ontvangt een prijsopgave met de totaalprijs voor de tekening (inclusief verzendkosten).

2. De opdracht plaatsen: Ik vraag een aanbetaling van € 10,00. Deze wordt verrekend op de eindfactuur. Met de aanbetaling plaats je de opdracht, waarna ik de tekening voor je ga maken.

3. Als de tekening af is: Na ca. 3 tot 4 weken stuur ik je een foto van de tekening ter goedkeuring. Je kunt nu aangeven of je nog iets wilt laten aanpassen.

4. Betaalwijze en afleveren: Als de tekening naar wens is ontvang je de factuur. Na ontvangst van je betaling wordt de tekening aangetekend verzonden. Je kunt ook contant betalen als je de tekening komt ophalen.

Tevredenheidsgarantie: Ik vind het belangrijk dat je 100% tevreden bent met het resultaat. Daarom hoef je het portret niet te nemen als het niet geworden is zoals je hoopte.Heb je interesse om een tekening te laten maken?

Je dierenfoto’s en wensen kun je mailen naar info@dyenne.nl of versturen via de Contactpagina. Ik bekijk de foto’s en neem zo snel mogelijk contact met je op.