Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen


1. Wat kost een tekening?

Een overzicht van de standaard formaten en bijbehorende prijzen vind je op de pagina Prijslijst en werkwijze. Voor andere formaten en opties kun je vrijblijvend een prijsopgave aanvragen.

2. Welk materiaal en formaat is voor mijn dier de beste keuze?
Daarin kan ik je het beste adviseren als ik de foto’s van het dier bekeken heb. Ik kijk dan o.a. naar de vachtstructuur en naar kwaliteit van de foto’s.

3. Zijn de foto’s die ik heb bruikbaar?
Het is belangrijk dat de foto’s scherp zijn en gemaakt bij daglicht. Uitleg daarover vind je op de pagina met Fototips. Je kunt je foto’s vrijblijvend mailen ter beoordeling. Soms is het verstandig om nieuwe foto’s te maken. Als je dier niet meer leeft kijken we samen welke foto’s het meest geschikt zijn.

4. Hoe verstuur ik mijn dierenfoto’s?
Je foto’s kun je op verschillende manieren aanleveren via de contactpagina. Verstuur de foto’s onverkleind in het originele, onbewerkte bestandsformaat. Dat geeft mij de mogelijkheid om de foto’s op de juiste manier bij te snijden en digitaal te verbeteren.

5. Hoe plaats ik mijn opdracht?
Je plaatst je opdracht d.m.v. de aanbetaling en/of akkoord met de uitsnede van de referentiefoto. De gegevens voor de aanbetaling staan in de e-mail met de uitsnede. Voor miniportretjes vraag ik geen aanbetaling. Daarvoor is een akkoord met de uitsnede voldoende.

6. Wat zijn de verzendkosten?
Ik vraag een bijdrage in de verpakkings- en verzendkosten. Deze vind je op de pagina Betalen en verzenden.

7. Kan ik de tekening ook ophalen?
Ja hoor, dat kan. Je kunt daarvoor een afspraak maken als de tekening af is.

8. Hoe kan ik de tekening inlijsten?
Hoe je een tekening kunt inlijsten lees je op de pagina Je tekening inlijsten.