Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden voor tekeningen in opdracht

Per 01-06-2021
 
De foto’s
Je dient er zelf voor te zorgen dat de door jou aangeleverde foto’s en andere afbeeldingen vrij zijn van auteursrecht (copyright) door derden. Je hebt ze dus zelf gemaakt of toestemming om ze te gebruiken.

Persoonsgegevens en privacy
Als je een opdracht wilt plaatsen vraag ik om je naam en adres. Zonder deze gegevens neem ik een opdracht niet aan. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om je portretopdracht te kunnen uitvoeren, factureren en verzenden. I.v.m. de fiscale bewaarplicht worden je factuurgegevens 7 jaar bewaard.

Omzetbelasting / BTW
Wegens ontheffing van de administratieve verplichtingen is het geleverde werk vrijgesteld van omzetbelasting. (Er wordt geen BTW gerekend en je kunt deze dus ook niet terugvragen.)

Gebruiksrecht – copyright
Alle door mij vervaardigde afbeeldingen (tekeningen, foto’s, concepten,etc.) zijn beschermd door de Wet op het Auteursrecht. Een samenvatting over copyright lees je hier.


www.dyenne.nl is een website van:

Dyenne Nouwen
Dulderstraat 23
4751 WH Oud Gastel
Tel: 06-14502091
E-mail: info@dyenne.nl

KvK: 20089460
BTW: NL155486287B01


Bestellen: Aanbetaling en betaling
Je ontvangt altijd eerst een e-mail met een voorbeeld van de fotouitsnede/compositie, samen met de totaalprijs voor het te leveren werk. Voor tekeningen boven € 60,00 ontvang je ook de gegevens voor de aanbetaling van 20%. Je opdracht is geplaatst op het moment dat je aanbetaling door mij is ontvangen.

Een opdracht voor miniportretje plaats je d.m.v. een akkoord met de compositie.

Het resterende bedrag betaal je als de tekening af is, contant bij aflevering of als bankbetaling vóórdat de tekening wordt opgehaald of verzonden.

Levertijd
De aangegeven levertijd geldt vanaf het moment dat je aanbetaling is ontvangen/je opdracht is bevestigd.

Aflevering / tevredenheidsgarantie
Ik vind het belangrijk dat je tevreden bent met het portret. Daarom ontvang je altijd eerst per e-mail een foto ter beoordeling. Als het me, ondanks eventuele aanpassingen, niet lukt om een tekening naar wens te maken, hoef je de tekening niet te nemen. Je aanbetaling gebruik ik als vergoeding voor de materiaalkosten.

Betalingstermijn
Als de tekening af is ontvang je een factuur. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om te betalen.

Verzuim van betaling
Bij niet tijdige betaling kun je na 28 dagen na de factuurdatum géén aanspraak meer maken op de tekening. Je opdracht wordt als door jou geannuleerd beschouwd.

Verzendtermijn (na eindbetaling)
Je tekening wordt doorgaans binnen 3 dagen na ontvangst van de betaling verzonden.

Verzending
Verzending vindt plaats binnen Nederland en België. (Maximaal verzendformaaat voor België is 30 x 40 cm – buitenmaat passepartout 40 x 50 cm.)

Meerdere tekeningen per opdrachtgever
Als je meerdere tekeningen wilt laten maken worden deze behandeld als losse opdrachten. De aanbetaling doe je dus per tekening. Als de eerste tekening goedgekeurd en betaald is begin ik aan de volgende, enz.. Om verzendkosten te besparen kunnen ze wel in één keer opgestuurd worden.

Annulering
Door mij:
Indien ik uit artistieke of materiële overweging geen mogelijkheden (meer) zie je opdracht naar behoren uit te voeren, behoud ik mij het recht voor de opdracht te annuleren. Je aanbetaling wordt terugbetaald.

Door jou:
Als je de opdracht annuleert later dan 7 dagen na het plaatsen van de opdracht, gebruik ik je aanbetaling als vergoeding voor de gemaakte kosten.