Voorwaarden

Leveringsvoorwaarden voor tekeningen in opdracht

 
De foto’s
Je dient er zelf voor te zorgen dat de door jou aangeleverde foto’s en andere afbeeldingen vrij zijn van auteursrecht (copyright) door derden. Je hebt ze dus zelf gemaakt of toestemming om ze te gebruiken.

Persoonsgegevens en privacy
Als je een opdracht wilt plaatsen vraag ik om je naam en adres. Zonder deze gegevens neem ik een opdracht niet aan. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om je portretopdracht te kunnen uitvoeren, factureren en verzenden. I.v.m. de fiscale bewaarplicht worden je factuurgegevens 7 jaar bewaard.

Bestellen / Aanbetaling
Je ontvangt altijd eerst een e-mail met de totaalprijs voor het te leveren werk. Daarbij ontvang je ook de gegevens voor de aanbetaling. Je opdracht is geplaatst op het moment dat je aanbetaling door mij is ontvangen. De aanbetaling is 20% van de totaalprijs van de tekening.

Aflevering / Betaalwijze
Het resterende bedrag betaal je als de tekening af is, contant bij aflevering of als bankbetaling vóórdat de tekening wordt opgehaald of verzonden. Daarom ontvang je eerst ter goedkeuring per e-mail een foto van het werk.

Als de tekening af is heb je 14 dagen de tijd om te betalen. Na het verstrijken van deze termijn wordt de opdracht als geannuleerd beschouwd. Je kunt geen aanspraak meer maken op de tekening en je aanbetaling gebruik ik als vergoeding voor de gemaakte kosten.

Levertijd
De aangegeven levertijd is indicatief en geldt vanaf het moment dat je aanbetaling is ontvangen/je opdracht is bevestigd.

Verzendtermijn (na eindbetaling)
Je tekening wordt uiterlijk 3 dagen na ontvangst van de betaling verzonden.

Verzending
Verzending vindt plaats binnen Nederland en België. (Maximaal verzendformaaat voor België is 30 x 40 cm – buitenmaat passepartout 40 x 50 cm.)

Verzendkosten
Voor verzenden worden de geldende tarieven van Post.nl doorberekend.

Meerdere tekeningen per opdrachtgever
Als je meerdere tekeningen wilt laten maken worden deze behandeld als losse opdrachten. De aanbetaling doe je dus per tekening. Als de eerste tekening goedgekeurd en betaald is begin ik aan de volgende, enz.. Om verzendkosten te besparen kunnen ze wel in één keer opgestuurd worden.

Annulering
Door mij: Indien ik uit artistieke of materiële overweging geen mogelijkheden (meer) zie je opdracht naar behoren uit te voeren, behoud ik mij het recht voor de opdracht te annuleren. Je aanbetaling wordt terugbetaald.

Door jou: Indien je besluit de tekening niet te nemen en/of je opdracht te annuleren ben je niet verplicht het resterende bedrag te betalen. Je aanbetaling gebruik ik als vergoeding van de gemaakte kosten.

Omzetbelasting / BTW
Wegens ontheffing van de administratieve verplichtingen is het geleverde werk vrijgesteld van omzetbelasting. (Er wordt geen BTW gerekend en je kunt deze dus ook niet terugvragen.)

Gebruiksrecht – copyright
Alle door mij vervaardigde afbeeldingen (tekeningen, foto’s, concepten,etc.) zijn beschermd door de Wet op het Auteursrecht. Een samenvatting over copyright lees je hier.
 

www.dyenne.nl is een website van:

Dyenne Nouwen
Dulderstraat 23
4751 WH Oud Gastel
Tel: 06-14502091
E-mail: info@dyenne.nl

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als Dyenne Sierkunsten onder nr. 20089460

BTW nr: NL155486287B01